Mød Mia

Agent-arbejdet åbner en masse døre

Fremtidsdrømmen for Mia er en tilværelse som enten socialrådgiver eller pædagog inden for social - eller specialområdet, og derfor kan de erfaringer, hun får som agent i Klub MOVE, vise sig at være guld værd.

mia_landrok.

 

"Det er med til at åbne nogle døre for mig, og arbejdet med sårbare mennesker og ikke mindst kendskab til deres udfordringer er med til at hjælpe mig rigtig godt på vej," fortæller 21-årige Mia, der dog valgte at gå ind i arbejdet af en helt anden grund:

"Jeg har først og fremmest valgt at blive agent, fordi jeg har et ekstra overskud og en masse kærlighed, som jeg meget gerne vil give videre til nogen, der har brug for det. Jeg elsker at hjælpe andre," forklarer hun.

Mia mødes med den pige, hun er agent for 1 gang om ugen i 1-2 timer, og aktiviteterne kan være meget forskellige fra gang til gang.

"Vi får for eksempel en god snak over et spil kort, spiller fodbold med de andre unge og agenter eller deltager i arrangementer som fællesspisning eller skydning," fortæller hun om det frivillige arbejde, hvor hun kommer helt ind på livet af pigen.

"Det føles rigtig godt at komme så tæt på et andet menneske, som jeg er kommet, pigen og det er en dejlig følelse, at nogen betror sig til mig. Jeg oplever, at jeg kun får positiv respons fra hende og hun rykker sig nærmest fra gang til gang," fortæller Mia og uddyber:

"Hun er gået fra næsten ikke at ville sige noget i starten og til at være helt afslappet og fuld af idéer og ting, hun rigtig gerne vil dele med mig. Det, at se hende smile og åbne sig mere og mere op for hver gang, har været en kæmpe sejr for mig."

Mia går altid glad fra klubben og i det hele taget føler hun, at hun får en masse ud af at være frivillig.

"Det er en super følelse at gøre noget godt for andre, og man udvikler sig rigtig meget og vokser med opgaven. Det er også muligt deltage i kurser og arrangementer, som gør én klogere på livet. Man skal melde sig som agent, fordi det giver så meget igen, og udover det, er det rigtig godt at have frivilligt arbejde på sit CV," siger hun.