Frivillig i Move Boulevarden

Lyst at være frivillig i MOVE Boulevarden?

I MOVE Boulevarden kan du som frivillig gøre en stor forskel for unge 18 - 30 årige, der savner et socialt fællesskab med andre unge i fritiden.
Du skal have situationsfornemmelse og kunne byde nye som kendte unge indenfor i fællesskabet, være den gode vært og sørge for at alle føler sig set og hørt.
I MOVE Boulevarden er fællesskabet, de gode snakke og hyggelige aktiviteter byggestenene til en tryg relation mellem mennesker.

V7

Hvad får du ud af det?

Som frivillig hveranden tirsdag i MOVE Boulevarden får du lov til at byde ind med dine egne interesserer inden for det kreative, bagning/madlavning, planlægning, eventmager, fondssøger eller andet.

Du kommer samtidig til at gøre en positiv forskel for en gruppe af unge, der til daglig mangler et socialt netværk.
I MOVE Boulevarden er den store fællesnævner 'Et trygt fællesskab'. Som frivillig bliver du dermed også en del af fællesskabet med MOVEs andre frivillige.

Hvad er opgaven?

Som frivillig i MOVE Boulevarden er din opgave at byde vores gæster indenfor og være den opmærksomme vært, der sørger for at ingen sidder ufrivilligt alene. Du skal sammen med resten af frivilliggruppen skabe rum for det sociale samvær og samtidig sætter gang i de planlagte aktiviteter.
Opgaven som tovholder/aktivitetsansvarlig går på skift i frivilliggruppen.

 Hvad forventer vi af dig?

Vores frivillige i MOVE Boulevarden skal have en naturlig interesse i at skabe det trygge fællesskab for unge mennesker. Desuden skal du være rummelig og nysgerrig i din relation til andre mennesker.
Du skal være minimum 20 år gammel, kunne fremvise en ren børneattest og kunne se dig selv om "vært for det gode fællesskab", når du sammen med dine medfrivillige åbner MOVE Boulevarden.
Tidsmæssigt skal du kunne afsætte 3 timer hveranden tirsdag aften til
MOVE Boulevarden (kl. 18.30 - 21.30)

Hvordan bliver jeg frivillig i MOVE Boulevarden?

Hvis du tænker at den frivillige opgave i MOVE Boulevarden kunne være noget for dig, så kontakt frivilligkoordinator på mail: anne@move-horsens.dk eller på tlf.: 61 77 64 76. Du er også velkommen til at kigge forbi kontoret i Åboulevarden 52, 8700 Horsens.

Vi inviterer dig til et indledende interview med frivilligkoordinator Anne, hvor du får mulighed for at fortælle, hvad du brænder for i den frivillige indsats. På baggrund af interviewet får du i løbet af et par dage en tilbagemelding på, om vi kan bruge netop dine kompetencer i MOVE.